6. Abádszalók - Strand2017. július 29. (szombat) 15:50

Jegyvásárlás

Műsor:

István a király, mini rockopera


Fellépők:

- Tóth Gabi, énekesnő
- Keresztes Ildikó, énekesnő
- Feke Pál, énekesTóth Gabi
énekesnő

 
A 2005-ös Megasztár résztvevője, a 2012-es Dal döntőse, 2013 óta az X-Faktor egyik mentora, a 2017-es Dal résztvevője. Számos díjjal és jelöléssel rendelkezik, többek között: Viva Comet, Bravo Otto, Fonogram Díj, Women of the Year...
 

Keresztes Ildikó
énekesnő

Nagyon nehéz magammal, hahaha... Az életem olyan mint egy hullámvasút, csak fent és lent létezik, középút alig. Egyrészt túlságosan érzelemvezérelt, ösztön lény vagyok rettentő amplitúdókkal, ami áldás és átok is egyben, másrészt pedig átalakuló művész mint egy kaméleon aki minden helyzethez tud alkalmazkodni (ha akar...).
Amilyen még vagyok: emberséges, igazságos, egyenes, makacs, önfejű, fegyelmezett, maximalista őrült, aki vagy teljes erőbedobással csinál valamit, vagy sehogy.
Ja, és véletlenek nincsenek...

weboldalFeke Pál
színész, énekes

Feke Pál Junior Prima és Artisjus díjas színész-énekes, 2009-ben az év könnyűzenei előadója, 2012-ben az év musical színésze, a Pepita magazin közönségdíjasa és Kecskeméten "A város kedvenc színésze". 2012-ben az Önkéntesség Európai Évének Magyarországi Nagykövete. Aranylemezes előadó.

Több mint 40 musical és rockopera főszereplője, az ország szinte minden kőszínházában és szabadtéri színpadán játszott. A Társulat című televíziós műsor győztes szereplője, a 25. és 30. éves István, a király címszereplője. Televíziós showműsorok állandó fellépője, a Csináljuk a Fesztivált című show győztes előadója, több televíziós produkció műsorvezetője. Több, mint 25 nagylemezen közreműködő, négy szólólemeze jelent meg. Zenekaraival folyamatosan koncertezik az ország sportcsarnokaiban és színházaiban.

weboldalHelyszín: Abádszalóki Strand, Abádszalók
Műsoridő: 30 perc