INFO KOSÁR

Tour d'opera / Családi TO'PiknikPROGRAM

2020. augusztus 1.

Síppal, dobbal, nádi hegedűvel ! Tisza tó kerékpárút – kicsit másként
 
Egy jó kis kiruccanás, például a Tisza tó kerékpárút, akár családi, páros vagy „magányos” (barátszerző) esemény, szólhat testről, sportról – de lélekről és művészetről is! Körbekarikázzuk a tavat, és törődünk a testtel, de a túra közben a kultúra se marad ám el.
 
Tisza tó kerékpárút, amin az élményekért érdemes tekerni
 
A Természet Operaháza szervezésében megismerheted a környék értékeit: zenéjét, művészetét és gasztronómiáját megannyi árnyalatában élvezheted ki ezen a bringás eseményen.
 
Miért nyújt páratlan kikapcsolódást a TOUR D´OPERA Tisza tó kerékpárút?
 
Egy szokványos tekerés során sokszor az a jó, ha végre vége van! Elégedetten, de sajgó üleppel szállsz ki a nyeregből. Hiszen útközben alig volt időd körülnézni, rápillantani mindarra, ami körülvesz.
 
De nem így a Természet Operaháza által szervezett Tisza tó kerékpárúton, ahol a megállók legalább annyira fontosak, mint maga az út.
 
Mire számíthatsz, ha nyeregbe szállsz velünk?
 
Legutóbb kb. 70 kilométeren át tekertünk. Lehet, hogy ez nem világrekord.
 
De senki se versenyezhet az egyedi élménnyel, amit a mintegy tucatnyi megálló jelentett, ahol ugyanennyi, csak nekik szóló minikoncertet hallgathattak meg a résztvevők.
 
Ugyan ki mondhatja el magáról, hogy 90 előadóművész élő produkcióját élvezhette egy nyári Tisza tó kerékpárút során?
 
200-300 résztvevőnk operát és kamarazenét hallhatott, exkluzív táncművészeti előadásokat láthatott, miközben környékbeli finomságokat is kóstolhatott a Tisza tó kerékpárút által érintett településeken, amelyek egymással versengve kínálták helyi kultúrájuk és gasztronómiai különlegességeik színe-javát a bringásainknak!
 
Kinek való ez a Tisza tó kerékpárút?
 
Neked szól ez a rendezvény, ha a művészetet-kultúrát és a mozgást egyformán szereted. Ha néha választanod kellett a kettő közt, de még nem találtál olyan programot, ahol a kettőt egyszerre élvezheted, akkor itt a helyed!
 
Ép testben ép lélek – mondják. De a valóságban hol az egyiket, hol a másikat kell választanod, mert nincs még egy olyan esemény, mint a TOUR D´OPERA Tisza tó kerékpárút, ahol mindkettőből kedvedre kiveheted a részedet, ráadásul egyszerre!
 
Neked való bringás nyári programot kínálunk, amin:
 
  • a művészet feltölt, miközben a kilométerek észrevétlenül suhannak el mögötted
  • csapatoddal, családoddal, haveri köröddel együtt vagy akár egyedül élvezed tarkódon a nyári napsütést
  • megmártózhatsz a művészet színe-javában, a Tisza tó kerékpárút gyönyöreiben, zenét hallgathatsz és tekerhetsz kedvedre
 
Miközben megkerüljük a tavat, utazásunk a lélek és az élmények világát is körüljárja.
 
Vidám csapatunk kerékpáros utat tesz kívül, a térben – de közben lélekben is eljutsz A-ból B-be, hiszen az út minden állomásán érzésekkel és értelemmel, értékekkel gazdagodsz.
 
Ez a Tisza tó kerékpárút nem csupán kívül visz körül, hanem belül, lélekben is megajándékoz élménnyel, élettel és értékkel.
 
Ha a csapat élén szakítod át a (képzeletbeli) célszalagot, és ha sereghajtóként, csigalassan is teszed meg a távot, akkor se „veszítettél”. Hiszen itt nincs verseny, mert az nyer, aki a lehető legjobban érzi magát.
 
Mindenki szuperül feltöltődik az úttól, és mindenki nyer, erre garancia a Tisza tó kerékpárút!


      
 
1. A program feltöltés alatt! Fellépő hamarosan ...
FELTOTESALATTTARTALOM
Facebook Instagram